Nepříliš chytrý blog Od programování po jezevce

16Čvc/122
Programování

Který den je měsíc po 31.5.?

datum

Vžijte se do následující situace: poslední den v květnu (tj. 31.5.) se dva kamarádi dohodnou, že přesně za měsíc udělají velkou párty. Kdy ta párty vlastně bude? Na rovinu říkám, že to nevím. Takže pokud máte přesnou a podloženou odpověď, sem s ní.

V návaznosti na tweet Filipa Procházky jsem se prostě musel zamyslet nad tím, jak to s tím datem vlastně je. Měl jsem už dříve vlastní názor (odvozený od toho, jak je to většinou v programování), ale pro jistotu jsem to ještě prodiskutoval s kamarádem a kolegou, Jirkou Pénzešem. No a jako na potvoru měl názor úplně jiný, čímž si tento problém získal ještě více mé pozornosti.

Celý článek …

12Čvc/110
Tok myšlenek

Otazník jménem Google+

Google-Plus-

Internet už plný různých reakcí na Google+, tak proč nepřidat další. První vlna uživatelů už na Google+ je. Jsou to z 95% uživatelé Twitteru, přes který se pozvánky (alespoň z mého pohledu) šířily nejrychleji a nejefektivněji. Najdeme zde tedy především lidi z motající se kolem IT nebo marketingu. Na Facebooku už zaznamenávám i reakce IT negativních uživatelů. Podle nadšení některých usuzuji, že po otevření registrací – pozvánky jsou obrovský neduh Googlu, ale kde najít levnější betatestery, že 🙂 – bude mít tato síť slušný potenciál.

Problém – Co s Google+?

Dostal jsem pozvánku. Fajn. Po pár dnech jsem se mohl registrovat. Taky fajn. Naházel jsem si pár lidí do kruhů. To se mi líbilo. Ale co dál?

Celý článek …

Označeno jako: Pokračovat ve čtení